Във връзка с получената от МВР информация за оказана медицинска помощ

...
</TD
>Във връзка с получената от МВР информация за оказана медицинска помощ
Коментари Харесай

Юмруци между ученици в Английската: Говори директорът

Във връзка с получената от Министерство на вътрешните работи информация за оказана здравна помощ на 18-годишно момче, потърпевшо при сборичкване със собствен съученик през вчерашния ден, кореспондент на Plovdiv24.bg се свърза с шефа на ЕГ " Пловдив ", с цел да разбере повече за случая.

Той ни изясни, че двете момчета са другари от 12 клас. В края на един от часовете при дребна задявка със суичъра на едното момче, те се сдърпват и избухва проблем. Разменили са си по няколко юмручни удара, в резултат на тях едно от момчетата е с наранен нос.

" Сега му вършат проучвания, с цел да преценяват дали е луксация, или е счупено. Няма заплаха за живота му. Изключително противен случай ", добави той.

Радев посочи, че ще стартира процедура за налагане на наказания, която е залегнала в правилника на гимназията. С момчетата ще се проведат диалози с педагогичен съветници и с детска педагогическа стая на Министерство на вътрешните работи.

По време на диалога ни той показа, че е в очакване на родителите на едно от момчета. Наказанието на момчетата няма да бъде смекчено по повода, че са 12 клас. 

" До края на първия период всичко е допустимо. Проблемът е, че в Пловдив няма друго учебно заведение с подобен профил. Провинението е за най-тежкото наказване. Вместо да се хвалим с наградените ни възпитаници, сега се занимаваме тази неприятна история ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР